Stanley & Livingstone
Uitverkocht

GR 5 Traject Diekirch - Schirmeck

Deze topoguide of GR wandelgids beschrijft het traject van de GR5 door Luxemburg en naar Lotharingen. Om precies te zijn de GR 5 wandelroute van Diekirch naar Schirmeck. In deze GR wandelgids staat alle informatie die nodig is om de route te lopen; de exacte routebeschrijving en de topografische wandelkaarten waarop de route staat ingetekend. Er staat een afstandentabel in, gegevens over openbaar vervoer en overnachtingsmogelijkheden op de route en uitgebreide streekinformatie. Naast tips voor bevoorrading bevat deze gids ook nog een aantal suggesties voor dagtochten en rondwandelingen. Het traject van de GR 5 is 450 km lang en begint in  Diekirch in het Groot-Hertogdom Luxemburg. Het eindpunt Schirmeck ligt aan de voet van de Vogezen. GR5 E2 Noordzee-Riviera: Traject Diekirch- Schirmeck, Nederlandstalig, (2006)

MOMENTEEL NIET LEVERBAAR

Het is een afwisselende trektocht die vanaf de vallei van de Sure op de grens tussen Oesling en Gutland door de Luxemburgse en Franse Moezelvallei voert. Het industriele gebied tussen Metz en Nancy blijft verborgen achter de bomen van de uitgestrekte bossen van het natuurpark Lotharingen. Het zachtgolvende vijverlandschap van het Pays du Sel et des Etangs beloont de wandelaar met onvermoede vergezichten waar aan de einder reeds de donkere contouren van de Vogezen wenken.

GR5, GR 5, Luxemburg, Frankrijk, Noord-Frankrijk, wandelen, meerdaagse wandelroute, wandelvakantie, lange afstandswandelpad, long distance hiking trail, walking, wandeltrektocht, te voet naar de Middellandse Zee, lopen, GR-route,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • Model: niet meer leverbaar
  • GR 5 Traject Diekirch - Schirmeck
  • Uitgever: Grote Routepaden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart