Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Lannoo reisgids Californie zuidwest USA

€ 24,99

Lannoo's Blauwe Reisgids CaliforniŽ en zuidwest USA beschrijft de mooiste reisregio's in CaliforniŽ, het zuiden van Utah, Arizona en het zuidwesten van Colorado. De gids behandelt San Francisco & Bay Area, de Pacific Coast Highway, Los Angeles, de Sierra Nevada, Yosemite, de woestijnen van Californie, San Diego, Phoenix, Las Vegas en het indianenland van Arizona en verder Arches National Park, Death Valley, Zion, Bryce, Moab en Mesa Verde, Monument Valley en†Grand Canyon en koppelt dat vervolgens aan elkaar tot een lange autoroute die begint en eindigt in San Francisco. Deze autoreis duurt 24 dagen en is uitvoerig en in dagetappes beschreven inclusief tips en overnachtingsmogelijkheden op de route.†Lannoo Reisgids Californie zuidwest USA, Nederlandstalig, 2016

Een andere Nederlandstalige goede reisgids is de Groene Gids Zuidwest USA (is inclusief CaliforniŽ)

Klik hier om een andere Nederlandstalige reisgids te bestellen: Dominicus CaliforniŽ en Zuidwest USA

Twee gedetailleerde autokaarten die u bij de hele route uit dit boek nodig hebt zijn de Marco Polo†landkaart Californie die verder gaat dan alleen Californie maar voorbij Hanksville, dus voor†Arches, Moab, Mesa Verde†en Monument Valley heeft u ook de Hildebrand kaart Colorado Plateau Canyonlands nodig.

De beste reisgidsen voor de gedetailleerde informatie over de parken, campings en hotels zijn de Lonely Planets California en South West USA en de †Rough Guides Californie en South West USA. Die zijn Engelstalig.

Klik hier voor meer reisgidsen en landkaarten over de Verenigde Staten van Amerika

Via Zoek op land hier bovenaan in de linkerbalk kunt u op staat zoeken.

Met Vrij Zoeken in de rechterbalk kunt u zoeken op een specifieker zoekopdracht.In September 2013 reisden we naar het Zuid Westen van de USA.
 
Het was een leuke reis van een maand met de camper.
 
Benieuwd hoe het was?
 

 
Blader hier in ons eigen USA tijdschrift
 

 

reisgids, reisgidsen, Lannoo's Blauwe reisgids, Verenigde Staten van Amerika, zuidwest-usa  • ISBN: 9789401429764
  • Lannoo reisgids Californie zuidwest USA
  • Uitgever: Lannoo
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart