Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Over Capitool gidsen

Klik hier voor overzicht van alle titels van deze serie.

Capitool gidsen: De reisgidsen die u laten zien wat anderen u alleen vertellen.
De serie Capitool gidsen bevat meer dan 100 bestemmingen waaronder Italie, Parijs, New York en China. Elke reisgids bevat prachtige foto’s, gedetailleerde illustraties, 3D kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van alle belangrijke bezienswaardigheden. Daarnaast bevat elke reisgids een lijst met hotels en restaurants die aanbevolen worden en daarmee is elke Capitool gids is het perfecte gezelschap voor de reiziger die ook graag vóór vertrek al zijn bestemming wilt zien. Uw vakantie begint op het moment dat u de reisgids openslaat. Capitool reisgidsen zijn Nederlandstalig. ( de afbeeldingen hieronder niet )

De bijzondere kenmerken van de Capitool reisgidsen.

Prachtige foto’s:

Eyewitness Travel Guide detail 1


Capitool reisgidsen hebben meer foto’s dan welke andere reisgids dan ook en brengen op die manier een bestemming tot leven. Het merendeel van de foto’s wordt door de medewerkers zelf gemaakt om zodoende een hoge kwaliteit te waarborgen.

Gedetailleerde illustraties:

Eyewitness Travel Guide detail 2

De zeer gedetailleerde illustraties in de Capitoolgidsen zijn gemaakt met pen en aquarel, niet door een computer. De ontwerpers gebruiken daarvoor luchtfoto’s en foto’s van gebouwen om een zo mooi, betrouwbaar en duidelijk beeld als mogelijk te creëren.

Op maat gemaakte opengewerkte tekeningen:

Eyewitness Travel Guide detail 3

De unieke opengewerkte tekeningen in de Capitool gidsen onthullen de spectaculaire details van de belangrijkste gebouwen.  De doorsneden zijn op maat gemaakt en tonen van honderden gebouwen een uniek beeld van de interieurs.

Overzichtelijke kaarten:

Eyewitness Travel Guide detail 4

De weg kwijtraken is met de gidsen van Capitool is vrijwel niet mogelijk. De gidsen bevatten gedetailleerde kaarten van onder meer het openbaar vervoer, stadsplattegronden  en van speciaal geselecteerde wandelingen die u langs de mooiste bezienswaardigheden brengen.
Filmpje over het maken van een Capitool reisgids ( van zijn Engelstalige broertje de Eyewitness Guide)


Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ISBN: 9789047518273
  • Over Capitool gidsen
  • Uitvoering: gebonden
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart