Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Streekpad de Brabantse Wal

€ 16,90

Streekpad De Brabantse Wal. Wandelen langs de steilranden. Deze meerdaagse rondwandeling wandelroute is 112 kilometer lang. Brabantse wal, LAW, 2012
De wandelgids wordt twee kanten op beschreven, inclusieg goede kaartjes en de overnachtingsadressen. 

Streekpad de Brabantse Wal voert de wandelaar door een uniek stukje Nederland: de Brabantse Wal. De 112 km lange rondwandeling begint en eindigt in de oude Markiezenstad Bergen op Zoom en loopt door een landschap met onverwachte hoogteverschillen en met panorama’s die het wandelen een extra dimensie geven.

De Brabantse Wal is een zandplateau dat zich uitstrekt van de Belgische grens in het zuiden tot aan Steenbergen in het noorden. Vanuit Bergen op Zoom slingert de route zich langs de Brabantse Wal en door de verschillende landschappen van het Markiezenland. De wandelaar komt door het oude vestingstadje Steenbergen, langs gezellige Brabantse dorpen en fraaie boerderijen en volgt de grens met België. Via het grensplaatsje Putte en de uitgestrekte bossen rondom Woensdrecht eindigt de route terug in Bergen op Zoom.

Wie na de route Brabantse Wal nog niet uitgewandeld is, kan eenvoudig overstappen op een van de wit-rood gemarkeerde Lange-Afstands-Wandelpaden (LAW) bij Bergen op Zoom komen uit maar liefst zes verschillende richtingen LAW’s bij elkaar. In combinatie met het nieuwe Streekpad geeft dit de wandelaar legio wandelmogelijkheden.
De wandelgids Streekpad 17 De Brabantse Wal - Wandelen langs de steilranden. 2012 

Deze route is onderdeel van de LAW's.

wandelen door Nederland, Nederlandse LAW Wandelgidsen, LAW Wandelpaden, wandelroute, lange afstand wandelpad, lange afstandwandelroutes Nederland, meerdaagse wandeltochten, GR, NS wandeltochten, te voet door Nederland, Nederlandse lange afstand wandelpaden, Hiking in Holland, Long Distance Walking Trails Netherlands, trekking,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: Bergen op Zoom
  • ISBN: 9789071068003
  • Streekpad de Brabantse Wal
  • Subtitle: Wandelen langs de steilranden
  • Uitgever: LAW
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlandstalig

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart