Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Wegenkaart centraal Canada

€ 11,50

Deze wegenkaart van centraal- Canada is een heldere wegenkaart. Gedrukt op scheur-en watervast papier en geschikt voor GPS-gebruik. Op deze landkaart staan wegen (met wegnummers en afstanden), spoorlijnen en bootverbindingen. Steden en dorpen, locaties van bezienswaardigheden, campings en stranden. Hoogtelijnen en kleurverschillen geven het reliëf in het landschap aan. Deze plattegrond is tweezijdig bedrukt. Hieronder op het plaatje ziet u het gebied dat op deze kaart staat (voor-en achterkant dus twee vierkantjes).  De wegenkaart heeft een plaatsnamenindex. Wegenkaart van centraal-Canada, Reise Know-How, 2009

De twee vierkanten  in het midden van het overzichtskaartje van Canada hieronder geven het gebied aan dat op deze landkaart staat van centraal Canada:

Landkaart Canada wegenkaart

Om deze kaart staan:
Een randje Minnesota en het Lake Superior, Sault Ste-Marie, Sudbury en het Alqonquin Upland, totaan de Hudson Bay en het Labrador Peninsula op de ene zijde van de kaart.
Een randje USA met Montana, North Dakota, Minnesota en dan Canada: een klein stukje Ontario aan de rechterkant. De provincies Manitoba met Winnipeg en Winnipeg Lake, Saskatchewan met Saskatun en naar het noorden toe tot aan het Great Slave Lake en de Barren Grounds in Northwest Territory.

 Landkaarten landkaart Canada, wegenkaart, autokaart, plattegrond, road map, kaart, camper, auto, vakantie, Noord-Amerika,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!
Elke dag open....


  • ISBN: 9783831772247
  • Schaal 1:1.900.000
  • Uitvoering: scheur- en watervast plastic
  • Uitgever: Reise Know-How

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Copyright © 2003-2017 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart