Stanley & Livingstone
Uitverkocht

Algemene uitleg Eyewitness Guides

Klik hier voor overzicht van alle titels van deze serie.

Eyewitness Travel Guides: De†reisgidsen die u laten†zien wat anderen u alleen vertellen.
De Eyewitness Travel Guide serie bevat meer dan 100 bestemmingen waaronder ItaliŽ, Parijs, New York en China. Elke reisgids bevat prachtige fotoís, gedetailleerde illustraties, 3d kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van alle belangrijke bezienswaardigheden. Daarnaast bevat elke reisgids een lijst met hotels en restaurants die aanbevolen worden en daarmee is elke Eyewitness Travel Guide het perfecte gezelschap voor de reiziger die ook graag vůůr vertrek al zijn bestemming wilt zien. Uw vakantie begint op het moment dat u de reisgids openslaat. Elke Eyewitness Travel Guide is Engelstalig. Maar veel van deze titles zijn vertaald naar het Nederlands. Dan heten ze Capitool reisgidsen.

De bijzondere kenmerken van de Eyewitness Travel Guides:

Prachtige fotoís:

Eyewitness Travel Guide detail 1

Eyewitness Travel Guides hebben meer fotoís dan welke andere reisgids dan ook en brengen op die manier een bestemming tot leven. Het merendeel van de fotoís wordt door de medewerkers zelf gemaakt om zodoende een hoge kwaliteit te waarborgen.

Gedetailleerde illustraties:

Eyewitness Travel Guide detail 2

De zeer gedetailleerde illustraties in de Eyewitness Travel Guides zijn gemaakt met pen en aquarel, niet door een computer. De ontwerpers gebruiken daarvoor luchtfotoís en fotoís van gebouwen om een zo mooi, betrouwbaar en duidelijk beeld als mogelijk te creŽren.

Op maat gemaakte opengewerkte tekeningen:

Eyewitness Travel Guide detail 3

De unieke opengewerkte tekeningen in de Eyewitness Travel Guides onthullen de spectaculaire details van de belangrijkste gebouwen.  De doorsneden zijn op maat gemaakt en tonen van honderden gebouwen een uniek beeld van de interieurs.

Overzichtelijke kaarten:

Eyewitness Travel Guide detail 4

De weg kwijtraken is met de gidsen van Eyewitness Travel Guide vrijwel niet mogelijk. De gidsen bevatten gedetailleerde kaarten van onder meer het openbaar vervoer, stadsplattegronden  en van speciaal geselecteerde wandelingen die u langs de mooiste bezienswaardigheden brengen.Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Algemene uitleg Eyewitness Guides
  • Nieuwste editie: ja

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart