Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Autokaart zuidwest USA

€ 11,50

Deze gedetailleerde autokaart beslaat het toeristisch interessante†deel van Arizona, Utah, Colorado en New Mexico. Dit gebied wordt ook wel de Canyonlands genoemd. Het is het gebied van de vele nationale parken in het zuidwesten van de USA: Grand Canyon, Zion, Bryce, Capitol Reef, Arches, Monument Valley, het Navajo Indian†reservaat en het Hopi Indian reservaat. Deze kaart begint in het westen bij Las Vegas en eindigt net voorbij Albuquerque. Hij beslaat dus de zuidelijke Rocky Mountains en het Colorado plateaux. Op deze kaart staan afstanden duidelijk aangegeven in mijlen en state campings staan erop ingetekend. Hildebrand's Canyonlands landkaart/ Road Map USA Canyonlands/ wegenkaart zuidwest USA, looptijd tot en met 2015.

In combinatie met de landkaart California van Marco Polo kan er niets meer misgaan op uw vakantie door CaliforniŽ en zuidwest USA.

kaart, plattegrond, wegenkaart, landkaart, autokaart, map, road map, Rocky Mountains, Verenigde StatenReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ISBN: 9783889891785
  • Schaal 1:700.000
  • Uitvoering: papier met omslag
  • Uitgever: Hildebrand's Seipp

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart