Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Fietskaarten Ierland

€ 13,95

Ordnance Survey maps Ireland. Deze serie landkaarten van Ierland zijn geschikt om op te fietsen. Vooral als het gaat om het fietsen van langere afstanden tijdens een fietsvakantie in Ierland. Deze serie bestaat uit vier kaarten die los te koop zijn: Ireland north (Noord Ierland), Ireland west (west Ierland), Ireland east (oost Ierland) en Ireland south (zuid Ierland) Deze gedetailleerde wegenkaarten hebben een schaal van 1:250.000 en zijn geschikt om alle kleine weggetjes op te vinden. Verder zijn er ook spoorlijnen en landschapstypen op te vinden evenals veel toeristische informatie waaronder campings, jeugdherbergen, picknickplaatsen.

Wilt u een van deze of meerdere kaarten bestellen, dan kan dat. Onthoud welke kaart u wenst en klik op het winkelwagentje. Ga verder met†bestellen en vul in het opmerkingenvak aan het eind van het bestelproces het gewenste nummer en/of de titel in.
Zie het kaartbladoverzicht hieronder:

U kunt kiezen uit:
- fietskaart Noord Ierland Ireland North
- fietskaart West Ierland, Ireland west
- fietskaart Oost Ierland, Ireland east
- fietskaart Zuid Ierland, Ireland south

Kaartbladoverzicht Ordnance Survey Ireland 1:250.000

Ierland landkaarten, landkaart, wegenkaart, plattegrond, autokaart, fietskaart, road map,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Schaal 1:250.000
  • Uitgever: Ordnance Survey

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart