Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Hanze fietsroute 1

€ 20,50

Dit eerste deel van de Hanzefietsroute gaat van Zaltbommel naar Lübeck. Het is een cultuur-historische trektocht op de fiets langs middeleeuwse Hanzesteden en over rustige wegen en paden door verschillende interessante natuurgebieden en afwisselend landschap. Het Nederlandse gedeelte gaat o.a. door het rivierenlandschap van Waal en Ijssel, dwars door de Weerribben en over de Drentse Hondsrug. In Duitsland loopt de route o.a. over de Lüneburger Heide en langs de fraaie rivier de Wakenitz. In de ringband wordt de route uitvoerig beschreven en op kaarten staat de route ingetekend. De fietsgids bevat ook hoogteprofielen en adressen voor overnachtingsmogelijkheden.  Hanzefietsroute 1, 2018.

De Hanzestedenfietsroute is een cultuur-historische fietsroute langs middeleeuwse Hanzesteden en door prachtige natuurgebieden in Nederland en Duitsland. De route bestaat u drie delen, beschreven in drie routegidsen. Het is een rondroute van ruim 3000 km.

Lengte:
Hanzefietsroute deel 1: Zaltbommel - Lubeck 1000 km
Hanzefietsroute deel 2: Lubeck - Brandenburg 1000 km
Hanzefietsroute deel 3 Brandenburg - Zaltbommel  1100 km

Hanzefietsroute Hanze fietsroute

U ziet hier op de kaart de hele Hanzefietsroute deel 1, 2 en 3 De rondroute begint in Zaltbommel en gaat eerst bovenlangs en dan onderlangs over Brandenburg weer terug naar Zaltbommel.

Klik hier voor meer reisgidsen landkaarten Duitsland

Met Vrij Zoeken in de rechterbalk kunt u zoeken op een specifieker zoekopdracht, zoals op stad of streek, wandelen of fietsen, soort gids etc. 

Europa fietsvakantie, Fietsen in Duitsland en Nederland, Recreatief Fietsen, fietsgids, fietsen Nederland, cycling Netherlands,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ISBN: 9789077056004
  • Hanze fietsroute 1
  • Schrijver: Michael Wannet
  • Subtitle: van Zaltbommel naar Lübeck
  • Uitgever: Recreatief Fietsen
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart