Stanley & Livingstone

Algemene informatie

reisboekwinkel

Reisboekhandel Stanley & Livingstone;†alle kaarten en gidsen bij elkaar

Bij Reisboekhandel Stanley & Livingstone†kunt u alles vinden over iedere plek op de aardbol. Landkaarten, reisgidsen, reisverhalen, wandelgidsen, fietsgidsen, atlassen, taalgidsjes, wegenatlassen, stadsplattegronden,†noem maar op.†U heeft bij ons†echt keus. En bovendien gegarandeerd altijd de nieuwste editie. Vrijwel alle gidsen van de vele uitgevers uit binnen-en buitenland staan bij ons op de plank. Dat maakt het mogelijk de reisgidsen met elkaar te vergelijken. U kunt bijvoorbeeld makkelijk zien welke reisgids het meest recent is of het beste bij†u past. Omdat wij intensief bezig zijn met ons vak kennen wij alle†kaarten en gidsen†door en door. Wij staan er onafhankelijk tegenover. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een goed advies over de verschillende kaarten en gidsen en helpen wij u graag bij het maken van een keuze.
Op deze site kunt u ZOEK OP LAND gebruiken. U ziet dan in een oogopslag wat we van het land van uw bestemming op voorraad hebben. VRIJ ZOEKEN kunt gebruiken voor streken, steden of schrijvers.
Of kom naar onze echte winkel. Want, als†u daar de reiskriebels niet krijgt........

Globewinkel Stanley & Livingstone; wereldbollen in overvloed

Bij Stanley & Livingstone†vindt u†een enorm uitgebreide collectie globes. U kunt ze zowel op deze site als in de winkel kopen. Globes voor thuis, voor de kinderen, voor kantoor of als lesmateriaal voor scholen. Stanley & Livingstone heeft naast de meest up-to-date globes ook replica's van historische globes. Deze globes van papier en hout zijn zeer decoratief en het is†interessant om te ontdekken wat de kaartenmakers van†vroeger van de wereld wisten en wat niet.

Wereldkaartenwinkel Stanley & Livingstone; wereldkaarten in alle soorten en maten

Stanley & Livingstone brengt de wereldkaarten van hedendaagse en historische cartografen bijeen. U kunt ze zowel op deze site als in de winkel kopen. Eenvoudige, vrolijke wereldkaarten voor kinderen, prachtige decoratieve wereldkaarten voor in de huiskamer, wereldkaarten geschikt voor op school of op kantoor. Wij bieden de wereldkaarten zo veel mogelijk aan met een systeem tussen stalen strips of tussen houten stokken. Deze systemen maken het mogelijk om ook voor betrekkelijk lage kosten een mooie wereldkaart in huis te hebben compleet met ophangsysteem. Natuurlijk bieden we onze wereldkaarten ook aan op magneetbord of prikbord.

De webwinkel; eerlijke informatie en snelle service

Stanley & Livingstone begon in 1993 als reisboekhandel in Den Haag. In 1997 begonnen we daarnaast met een eenvoudige website. Inmiddels is deze site uitgegroeid tot een volwassen webwinkel die een belangrijk onderdeel is geworden van ons bedrijf. De webwinkel is gekoppeld aan de verzendafdeling die snel de bestellingen afhandelt in binnen- en buitenland. Maar zowel voor de winkel als voor de webwinkel blijft hetzelfde streven gelden; het geven van correcte en eerlijke informatie en het verlenen van goede en snelle service.

Stanley & Livingstone reisboekwinkel Den Haag

De echte winkel van Stanley & Livingstone in Den Haag.

Terug


Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart