Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Planisfeer evenaar

€ 22,95

Er zijn planisferen voor verschillende gebieden op de aarde. Deze planisfeer is de enige die geschikt is voor het gebied rond de evenaar.

Stanley & Livingstone heeft planisferen voor de hele wereld. De andere gebieden vindt je hier: Planisferen wereld.

Met een planisfeer kun je precies zien hoe de sterren heten die boven je aan de sterrenhemel staan. Je kunt op een planisfeer op tijd en op datum zetten, dan heb je heel overzichtelijk de stand van de sterren op dat moment. Je kijkt gewoon met het blote oog of met een verrekijker. Op deze Walbrecht plaisfeer staan ook de sterrenbeelden genoemd. Engelstalig.

Planisfeer Evenaar 0† (10) †† 15į NB - 15į ZB† Hij is bruikbaar voor de hele band rond de aarde b.v. voor BraziliŽ, Noordelijk Zuid Amerika, Centraal Afrika, Zuid India, Sri Lanka, IndonesiŽ en Indochina.


Wil je meer weten over het gebruik van planisferen? En over de sterren en sterrenbeelden die er te zien zijn? Koop dan ook het boekje het boekje 'Genieten van de sterrenhemel'Planisfeer, planisferen, Walbrecht sterren, Walrecht sterren, sterrenkaart, sterrenkaarten, sterrenhemel, sterrenbeeld, sterrenbeelden, draaibare sterrenkaart,
Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Planisfeer evenaar
  • Schrijver: Walbrecht
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Engels

Bookmark and Share

Copyright © 2003-2019 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart